Bij de KNKB zijn er momenteel 28 verenigingen ingeschreven. Hiervan zijn er 10 Dames-, 13 Heren- en 5 gemengde verenigingen.

 W.W.B.

WWB -

een fusievereniging opgericht in 2007 uit de voormalige kolfverenigingen "Barsingerhorn" en "De Paalmeppers".  

Beide verenigingen speelden in 't Wapen van Wieringerwaard (W'waard), Barsingerhorn was destijds daarheen uitgeweken vanuit De Fortuijn in Barsingerhorn. Na jarenlange samenwerking werd in 2006 besloten tot een fusie. Afnemende ledentallen bij beide verenigingen noopten tot die beslissing. 

Na sluiting van de W'waarder kolfbaan in 2013 door de baanhouder vond WWB gastvrij onderdak in De Prins Maurits (Nieuwe Niedorp).  De wekelijkse verenigingsavond wordt gehouden samen met de N. Niedorper kolfvereniging Over de Helft/SOS. 

Om de levensvatbaarheid van WWB te trachten te handhaven wordt gestreefd naar terugkeer naar Wieringerwaard. Zie daarvoor het laatste nieuws.

WWB stelt zich open voor nieuw kolftalent. De verenigingsavonden (donderdagavond) zijn een prima platform om kennis te nemen van de kolfsport in het algemeen en de vereniging in het bijzonder. Schroom niet en neem contact op !

Graag tot ziens en van harte welkom.
 

Nieuws

Op dit moment is er geen nieuws.

Contactgegevens

Fred Cras
Paludanusweg 22
1766 JC Wieringerwaard
Tel: 06-21467197
Dames & Heren
Email: wwb@kolfbond.nl