Bondsnieuws

Piet Woestenburg 70 jaar lid van Gezellig Samenzijn en de KNKB

Op dinsdag 21 februari werd de jaarvergadering van Gezellig Samenzijn gehouden. Het bestuur van deze traditierijke vereniging had het bestuur van de KNKB uitgenodigd om gezamenlijk Piet Woestenburg in het zonnetje te zetten. Hij is al sinds 1947 lid van Gezellig Samenzijn en van de Kolfbond.

Voor de gelegenheid was de familie van Piet aanwezig in de kolfbaan om getuige te zijn van mooie woorden van voorzitter Mart Bakker en een toespraak van Ids de Haan. Piet ontving een prachtig schilderij van hemzelf als kolver in de zo herkenbare positie, zelfverzekerd net achter de lijn.
 
​Afsluitend werd Piet toegesproken door Mark Aberkrom, voorzitter van de KNKB. Deze bracht een 
collectors item mee; een Engelstalig boek over golf, dat voornamelijk over kolf gaat.
Uiteraard had Piet het laatste woord, waarna hem de gouden bondsspeld werd opgespeld. Een bijzonder moment voor een bijzonder mens. Piet, we hopen nog vele jaren van je te mogen genieten. 
Bij Gezellig Samenzijn waren meer jubilarissen, zoals Adriaan Bruin en Luc Slippens (met kastanje), beiden meer dan 25 jaar lid. Ook zij kregen de bijbehorende bondsspeld opgeprikt door Mark. 
Tot slot zijn er 2 leden al meer dan 40 jaar lid. Beiden waren niet aanwezig. De vrouw van Piet Grootjes was jarig, maar Peter Brammer kwam bij het sluiten van de ceremonie net binnen. Hij kon nog net zijn boekje meekrijgen. Al met al een gedenkwaardige avond in De Schelvis.