Bondsnieuws

SPANNENDE STRIJD FINALE DAMES ZESTALLEN 2017

De finale werd bereikt door de dames van St. Maartensbrug combi Paal Tien, Dames van " De Vier Eenen " Spanbroek/Opmeer en de dames combi uit Nieuwe Niedorp Altijd Weer Anders.
 
In de eerste helft gingen de Dames Vier Eenen prachtig van start met snel 12 matchpunten en was de tussenstand 16 punten voor Spanbroek/Opmeer , 13 punten voor Nieuwe Niedorp en 7 punten voor St. Maartensbrug. In de tweede helft werd het zeer spannend want Nieuwe Niedorp kwam langszij en in de derde partij bovenaan te staan. Er moesten toen nog 3 partijen worden gespeeld. Tiny Stammes haalde vervolgens 2 punten binnen voor Nieuwe Niedorp, St.Maartensbrug scoorde 4 en de Dames Vier Eenen 0 punten.
 
Het was nu de vraag welke kant gaat het op!
 
De een na laatste partij ging Spanbroek/Opmeer er met de 4 matchpunten vandoor maar kon daarmee Nieuwe Niedorp niet meer inhalen. Met een prachtige serie van 42 punten, behaald door Anneke Leuring, veroverde Altijd Weer Anders de hoofdprijs. De eindstand van dit kampioenschap is geworden:
  1. Altijd Weer Anders combi Nieuwe Niedorp  - 29 punten,
  2. Dames "De Vier Eenen" Spanbroek/Opmeer - 27 punten,
  3. Paal Tien combi St. Maartensbrug  - 16 punten.
Al met al een prachtige finale met vele supporters en een verdiend kampioenschap 2017 gewonnen door de dames van Altijd Weer Anders combi uit Nieuwe Niedorp.
 
Dames van harte gefeliciteerd  ! !
 
Op de foto's het winnende zestal van AWA-combi.
 
 
Ingezonden door Marjan Tijhaar