Bondsnieuws

Vrijdag 3 maart finale 6-tallen heren in Berkhout

De halve finales zijn gespeeld; in Opmeer was de jeugdige ploeg van Niet Klappen 2 vanaf het begin de favoriet. Ze lieten de tegenstanders van Onder Ons en Aan is Winst nog gevaarlijk dichtbij komen, maar hielden op het eind net voldoende marge over.

In Oudkarspel zetten de heren van de Op Maat 1 direct de toon; halverwege was het verschil met gerenommeerde tegenstanders als Gezellig Samenzijn en WWB al zo ver oplopen, dat alleen een wonder hen nog uit de finale kon houden. Dat wonder gebeurde niet.

En in de Wormer waren de heren van Over de Helft/SOS meteen de bovenliggende partij. Na de eerste 6 partijen wisselden de kansen echter direct; Niet Klappen 1 deelde opeens de lakens uit en stonden plots voor. Op het moment dat zij de genadeklap konden uitdelen stonden de heren uit Niedorp weer hun mannetje en sleepten de overwinning uit het vuur.

Op vrijdag 3 maart, aanvang half 8, spelen Niet Klappen 2, Op Maat 1 en Over de Helft/SOS dus de finale 6-tallen over het seizoen 2016-2017 in Café de Ridder te Berkhout.

 De wedstrijdcommissie