Verenigingsnieuws W.W.B.

Eerste Kolfavond

Eerste verenigingsavond van WWB op hun nieuw kolfbaan op een speciale wijze gevierd.

Maandag 13 november 2017 werd er door de heren van Kolfvereniging WWB voor de eerste keer op de baan van de Oude School gespeeld. Na ruim 4 jaar gespeeld te hebben op de baan van Nieuwe Niedorp werden de heren van Over de Helft/SOS uitgenodigd om mede de baan in te wijden. Na een rondje koffie met gebak en de openingsklap van clublid en voormalig Nederlands kampioene Anneke Rentenaar werden de kolvers opgedeeld om voor de eeuwige roem en een baanrecord hun beste beentje voor te zetten. Nadat iedereen er 10 klappen op had zitten was de conclusie dat de baan vrijwel geen oneffenheden kent en dat er voor zo´n avond prima werd geslagen. De eeuwige roem en het Baanrecord werd gezet door Piet Rentenaar die met maar liefst 108 punten de nieuwe Niedorpers Piet Stammes en Gerard Groot (beiden met 90 punten) ruim voor bleef. Het baanrecord is daarbij komen te staan op 55 punten geslagen door Piet. Komende maanden zullen vele kolvers de baan betreden om via de 30 slagen wedstrijden te proberen dit record te breken.

Er zijn al wat inschrijvingen voor de 30 slagen binnen maar daar kunnen er nog veel meer bij. Inschrijven kan via Annie Luik op telefoonnummer 06-55700701 of via Annie-luik@kolfbond.nl

Het Dorpshuis heeft zaterdag 18 November zijn officiele opening gehad, maar op zaterdag 9 december vindt de officiële opening van de kolfbaan plaats, waarvoor uw besturen inmiddels een uitnodiging hebben ontvangen.

De openingsklap van Anneke Rentenaar

De openingsklap van Anneke Rentenaar                                                  foto; Peter de Swart

Taart voor de opening