Verenigingsnieuws Togido Wormer

Iedereen de kluts kwijt, behalve..........?

Clubkampioenschap Togido

In Wormer werd zondag 15 oktober gestreden om het Clubkampioenschap 2017.

Het leek wel of de meeste spelers de kluts kwijt waren en hem ook niet hebben kunnen vinden, want er werd op een enkele uitzondering na bar slecht gespeeld.

Niemand slaagde erin om zonder bijtelling 50 punten te halen.

Na de eerste ronde stonden Eddy de Waart en Piet Groot riant bovenaan met ieder 51 punten. 

De tweede ronde bracht een andere situatie. De koplopers zakten ver terug en  de betere spelers bleken nu Mark Aberkrom met 51 en Willem Binken met 49 punten, die hiermee eerste  (92) en tweede (95) stonden. Jan Vliek was met een totaal van 91 punten nog verdienstelijk derde en de rest kwam er eigenlijk niet aan te pas.

Dat bleek ook in de derde ronde. Ondanks dat er nu wel beter werd gespeeld met de hoogste score 51 punten voor George Beumer, Peter Tock, Peter van den Nieuwenhof en Willem Binken maar omdat Mark Aberkrom  rustig zijn 50 punten bij elkaar sloeg werd hij in feite onbedreigd clubkampioen met een totaal van 145 punten.

Willem Binken (4e klasse)bleef keurig tweede met 143 punten en Jan Vliek met zijn 45 punten bij kwam op 136 en pakte zo de derde plaats.

De prestatie van de “jonge” kolvers Willem Binken (2e) en Leo Remmelzwaal ( 4e met 132 punten) was opvallend en veelbelovend voor de toekomst.

 

Downloads