Verenigingsnieuws Op Maat

Kolfdemo's in Broekerveiling succesformule?

Kolfdemonstraties winkelcentrum Broekerveiling

De drie dagen kolfdemo's zijn door de organisatie als succesvol ervaren. Heel veel belangstellenden,die er toch langslopen en gingen winkelen bleven kijken en vroegen hoe gaat het spel nou eigenlijk.Wel eens van gehoord,maar verder zie je het het spel dan ook niet spelen.Dit was een uitgelezen mogelijkheid om dat nu wel te kunnen zien spelen.Mede door 35 spelers van verenigingen (ook van buiten Langedijk)die zich hadden aangeboden om het spel te demonstreren en uit te leggen op de nieuwe mobiele baan van de Kolfbond.Veel dank hiervoor mensen.

De opening was donderdagmiddag verricht door de Wethouder Sport van Langedijk en de Voorzitter van de KNKB. Het aantal kijkers en mensen die wat klappen mochten geven is niet zo makkelijk te schatten,maar heel veel in ieder geval.Men gaat er dan misschien ook wel over praten met mensen die het niet gezien hebben.

Alle mensen die aan dit evenement hebben meegewerkt, hartelijk dank hiervoor. Een speciaal woord van dank aan onze stille kracht en mede-bouwer van de mobiele-baan,                          Rob Jongewaard, die hier veel extra eigen tijd in gestoken heeft op deze  drie dagen,om de baan nog verder te verbeteren. En ook natuurlijk Hans Tromp als initiator van het hele gebeuren. Ook alle andere mensen die geholpen hebben met deze drie dagen hartelijk dank.

Organisatie Kolfdemo's Broeker Veiling.