De beste wensen

De beste wensen! Je zegt het de laatste dagen constant als je (op gepaste afstand) iemand tegenkomt. De buren, kennissen, familie, vrienden, kortom wij wensen iedereen het allerbeste voor het komende jaar. Maar wat betekent dat nou helemaal in 2021: De beste wensen?
Voor mij betekent dat juist in deze tijd dat ik voor al die mensen wens, dat ze vooral gezond zullen blijven, dat we van die nare corona afkomen, dat we weer mogen knuffelen, dat we weer mogen aanraken, dat we weer naar de kroeg mogen, dat we weer naar een restaurant mogen, dat we weer mogen sporten, kolfspelen, etc. etc.
Kortom ik wens voor al die mensen dat we zo snel mogelijk weer terug kunnen naar NORMAAL tenminste naar iets wat daar het meest op lijkt.

Het is nu 2021 en ik mis mijn kolfvrienden, ik mis mijn kolfavonden, ik mis de (klets)praatjes in de kroeg, de grappen als ik een poedel sla, de complimenten als er een “volle” wordt geslagen, ik mis de spanning van de wedstrijden, de 30-slagen, de NK, de klasse-kampioenschappen, etc. etc.

Ja, ik mis het kolfspelen, maar vooral de mensen en de Hollandse gezelligheid die daarbij horen.
Laten wij hopen dat het vaccin ons voldoende beschermt om die wensen in 2021 waar te kunnen maken en dat we zonder mondkapje elkaars glimlach weer kunnen zien.
Waarschijnlijk zullen we nog even geduld moeten hebben, maar ik ben toch de optimist die hoopt dat we binnen een paar maanden elkaar weer kunnen treffen op de kolfbaan.
De vaccins komen eraan en gaan ons hopelijk de bescherming bieden die wij zo hard nodig hebben.

Ik wens u allen dan ook nog wat geduld en daarna een mooi en gezond 2021 met daarbij een terugkeer naar ONS normaal.
Tot die tijd zeg ik blijf gezond, hou vol!

Peter van den Nieuwenhof
Uw voorzitter

1 reactie op “De beste wensen”

 1. Dank u, voorzitter, voor de mooie gedachten voor ons neergezet.
  Ook wij van Op Maat hopen spoedig licht aan het einde van de tunnel te mogen zien.
  Doordat we onze leden ter gelegenheid van Kerstmis een attentie brachten weten we dat
  de leden het goed maken. Opvallend waren de enthousiaste reacties op ons verschijnen.
  Inderdaad men heeft zin/behoefte om elkaar weer te zien/ontmoeten.
  Hopelijk zorgen de vaccinaties ervoor dat dat spoedig mag gebeuren.

  Allen: “Houd moed!”

  Ton Beers
  secretaris Op Maat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *