Wil je leren Kolven?

Je leert het snel,
& het spel
blijft je verrassen!

Home > Webmuseum

Webmuseum

Het oorspronkelijke webmuseum Colf & Kolf, van middeleeuwen tot heden, is tussen 2008 en 2010 door Do Smit gerealiseerd naar een idee van Cees van Woerden. 
Het webmuseum was bedoeld als bijdrage van de stichting Vrienden van het St. Eloyen Gasthuis aan het feest ter viering van het 125-jarig bestaan van de Koninklijke Nederlandsche Kolfbond in 2010.
In maart 2013 is dit webmuseum door de Kolfbond in eigendom overgedragen aan de stichting Nederlands Golf Archief 'Early Golf' te Utrecht, die zich garant stelde voor de continuïteit van het inhoudelijke en technische beheer. Dit beheer is mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Golf Federatie (NGF).

 Klik op de afbeelding rechts en bezoek het webmuseum met vele memorabilia uit de rijke geschiedenis van het Nederlandse colf en kolf.
 Mag ik mij even voorstellen?

Op de bestuursvergadering van 5 september 2018 is Peter van den Nieuwenhof gekozen tot voorzitter van de Koninklijke Nederlandsche Kolf Bond....

Gezocht: Jongeren die willen kolven - RTVNH

ZUID-SCHARWOUDE - Kolfsportclubs hebben grote moeite met het vinden van jonge leden. Zo ook in het West-Friese Zuid-Scharwoude, waar de gemiddelde lee...

Kolfsport en Monumentendagen

Burgemeester Tange test de mobiele kolfbaan....

OPENING NIEUWE BAAN IN CABAUW

Oude geschiedenis is nieuw leven ingeblazen....