Wil je leren Kolven?

Je leert het snel,
& het spel
blijft je verrassen!

Home > Webmuseum

Webmuseum

Het oorspronkelijke webmuseum Colf & Kolf, van middeleeuwen tot heden, is tussen 2008 en 2010 door Do Smit gerealiseerd naar een idee van Cees van Woerden. 
Het webmuseum was bedoeld als bijdrage van de stichting Vrienden van het St. Eloyen Gasthuis aan het feest ter viering van het 125-jarig bestaan van de Koninklijke Nederlandsche Kolfbond in 2010.
In maart 2013 is dit webmuseum door de Kolfbond in eigendom overgedragen aan de stichting Nederlands Golf Archief 'Early Golf' te Utrecht, die zich garant stelde voor de continuïteit van het inhoudelijke en technische beheer. Dit beheer is mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Golf Federatie (NGF).

 Klik op de afbeelding rechts en bezoek het webmuseum met vele memorabilia uit de rijke geschiedenis van het Nederlandse colf en kolf.
 DENK AAN AVG-TRANSPARANTIE EN PRIVACYSTATEMENT

Met de ingang van de aangepaste wet AVG is het verplicht om transparant te zijn over de verwerking van persoonsgegevens van sporters....

Nog een kolfridder

Er is er nog één! Bram van der Wees, huismeester van het St. Eloyen Gasthuis en spelend lid van de bijbehorende Kolfclub....

Afdracht Nederlandse Loterij

Bond ontvangt symbolische cheque....

Uitleg foto(‘s) plaatsen in het verenigingsnieuws

Hier vind u een korte introductie voor het invoeren van een foto tussen de tekst....

Wedstrijdschema