Bondsnieuws

Bericht van de wedstrijdcommissie

Geachte leden,
 
Het seizoen nadert haar einde; een mooi moment om wat puntjes op de i te zetten. Graag uw aandacht voor de volgende punten.
 

6-tallen

De hebben nog niet van iedereen de namen ontvangen van de spelers in een 6-tal. Graag zo spoedig mogelijk doorgeven op wedstrijdcommissie@kolfbond.nl
 

30-slagen

We missen nog een aantal uitslagen; willen de organiserende verenigingen er voor zorgen dat we de uitslagen zo snel mogelijk ontvangen?
Voor het komende seizoen zijn we de indeling voor de 30-slagen weer aan het maken. Als u gastheer of gastvrouw wil zijn voor de 30-slagen, stem dat even af met de baanhouder en met de andere verenigingen die in dezelfde baan spelen en laat ons weten of we op u mogen rekenen.
LET OP: voor het komende seizoen vragen we dan van u om het nieuwe digitale puntensysteem te gebruiken. Dat voorkomt dat we extra werk moeten doen, maar zorgt er ook voor dat de tussenstanden allemaal op de website komen.
 

Classificatie

Zoals bekend zijn er prijsjes te winnen met de 30-slagen wedstrijden. Degenen die meer dan 6 (heren) of meer dan 3 (dames) wedstrijden hebben gespeeld, kunnen een slecht resultaat schrappen. Dat is voor ons een handmatig proces. We willen dat heel graag ook toepassen in de classificatie, maar onze geautomatiseerde ondersteuning is nog niet zo ver. Dat betekent dat we ook het komende seizoen alle resultaten nog meetellen voor de bepaling van de klassen.
 

Open Fries

We hebben de afgelopen jaren met veel plezier in Friesland gespeeld en ook dit jaar stond de datum al met potlood op de kalender. Helaas heeft onze steun en toeverlaat Jan Hendrik te horen gekregen dat zijn contract wordt ontbonden per 1 augustus. We weten niet wie de nieuwe uitbater wordt en of deze - net als Jan Hendrik - bereid is dit te organiseren. We hebben dus besloten de Open Friese te annuleren.
 
Namens de wedstrijdcommissie, 
Peter Wakelkamp