Bondsnieuws

De beste wensen …

Het viel mij op dat van het kerstkolf door veel verenigingen verslag is gedaan op de bondssite. Een zeer goede ontwikkeling en ik hoop dan ook dat die trend zich dit jaar doorzet en we van meer verenigingen kunnen lezen wat daar voor leuke, bijzondere of spannende dingen gebeuren.
 
Wij kunnen onze sport niet blijven spelen zonder al die vrijwilligers die in commissies of clubbesturen hun goede werk doen. Ik wil al deze mensen bedanken voor hun inzet. Als er dit jaar op u een beroep wordt gedaan kijk dan eens of ook u iets voor de kolfsport zou kunnen betekenen. Wij zijn u daarvoor bij voorbaat dankbaar.
 
Een nieuwjaar betekent ook weer nieuwe kansen. Nieuwe kansen om misschien eens een klasse hoger te spelen. Nieuwe kansen om een keer een spannend toernooi te winnen of om in ieder geval eens in de finale te kunnen spelen.
Hoe leuk is dat om je krachten te kunnen meten met anderen en kijken of je dit jaar misschien weer wat beter bent gaan spelen.
 
We gaan in Januari nu eerst de Gouden Tientjes beleven. Daarna gaan we natuurlijk allemaal de 30 slagen doen en dan op naar het NK in april. Er zijn jammer genoeg spelers die nog nooit aan een toernooi hebben meegedaan.
Mijn wens voor 2019: Overstelp alle organisaties van alle toernooien met aanmeldingen en laten we er een onvergetelijk toernooi-jaar van maken
 
Namens het bestuur wens ik u allen een goede gezondheid en een succesvol jaar met vooral veel sportief plezier en vriendschap.
 
Uw voorzitter