Oeps, wat voor dag/datum is het vandaag?

Komt je dat ook bekend voor?

Sinds half maart ligt ons sociale leven stil, geen gezellige middag/avond met je clubgenoten, geen sport, geen uitjes om het seizoen af te sluiten. Mede daardoor zijn vele van ons van slag……maar er zijn gelukkig ook dingen die wel kunnen. Je pakt wat vaker de telefoon of schrijft een kaartje om iemand een hart onder de riem te steken.

Zo heeft ook onze kolfvereniging De Ridder St. Joris haar leden niet vergeten. In april kregen alle leden een mooie bak violen, die je nu nog vrolijk aankijken (mits ze op tijd water hebben gekregen).

Voor de maand mei heeft het bestuur een mooie agenda in elkaar gezet met voor elke dag een wetenswaardigheid, moppen, raadsels, ideeën voor hobby, puzzels, herinneringen en doe-dingen zoals een dansje maken op je eigen favoriete muziek.

Ook deze kruiswoordpuzzel, maar dan anders. Een kruiswoordpuzzel invullen. Wie heeft dat nou nooit gedaan? Maar een kruiswoordpuzzel ontwerpen, dat is andere koek.

Vandaag is het de hersenen- kraken:

– Verzin 8 woorden die op de plekken passen.
– Verzin daarna 8 omschrijvingen voor de woorden. (Niet te makkelijk natuurlijk!)
– Ga dan eens kijken of buurman of buurvrouw het kan oplossen.

Op het moment dat dit stukje is geschreven mogen de binnensporten tot 1 september niet worden gehouden.
Laten we hopen dat het allemaal de goede kant op blijft gaan en dat we samen ‘de corona’ de baas zijn/worden.

De vakantie maanden staan voor de deur, niet zoals we gewend zijn! Maar we kunnen wel op z’n tijd naar buiten en van onze eigen directe omgeving genieten.
Laten we elkaar, weliswaar op 1,5 meter afstand, groeten en blij zijn met wat we wel kunnen.


Voor allemaal,
namens ons bestuur en leden

een sportieve groet,

Ina Jong