Wedstrijden > Agenda

Om deel te nemen aan de door de KNKB georganiseerde wedstrijden (30-slagen, Zestallen-competitie, Nederlands Kampioenschap, Klasse Kampioenschap, Korps Kampioenschap) dient men lid te zijn van de KNKB - als lid van een bij de KNKB aangesloten vereniging of als individueel speler.
Bij opgave voor deelname aan zo’n wedstrijd, dienen bondslidnummer en de actuele klasse waarin men staat vermeld te worden opgegeven.
Die gegevens zijn te vinden in het
classificatieboekje.

 

Geachte dames en heren,

Hierbij het voorlopige wedstrijdschema voor het nieuwe seizoen. Er wordt nog onderhandeld met een extra baan voor heren. Dat betekent dat we komend seizoen 7 banen voor de heren hebben en 6 voor de dames.

Er zijn ontwikkelingen in het ‘schrijven’ van de 30-slagen; we willen als gemeld de verantwoordelijkheid voor de invoer bij de organiserende vereniging laten (zorg dus ook voor een schrijver), maar de verwerking in het systeem kan mogelijk nóg eenvoudiger. Daar wordt aan gewerkt. Bent u al bekend met het huidige systeem, dan kunt u dat gewoon gebruiken. Anders kunt u tot nader bericht op de vertrouwde manier de punten noteren; we laten in elk geval nog iets weten over het vervolg.

Namens de wedstrijdcommissie

Peter Wakelkamp
06 1191 2306

Klik  hier  voor een printversie!