In Memoriam Piet Bark

De leden van Op Maat kenden Piet vooral vanwege zijn onnavolgbare prestaties in de kolfbaan. Opvallend want Piet had moeite met een goede opklap en moest daardoor nog wel eens de lange versie van de puntenklap uitvoeren, van paal naar paal. En ja dat lukte ook nog zo nu en dan.

Als deelnemer van 6 tal 2 speelde Piet vaak als eerste daar hij 4e klasser was en bleef. De poedels waren niet op een hand te tellen maar toch pakte Piet ondanks dat soms verrassend genoeg 4 wedstrijdpunten door 2 goede klappen.
De laatste 6 tallenwedstrijd was de halve finale in Concordia 2018 waarin 3 Langedijker clubs het tegen elkaar opnamen. We gingen nipt verloren.
Piets grootste triomf: kampioen in de 4e klas bij de Langedijker in 2016.

Langedijker 2016
De rouwadvertentie

Op Donderdag 29 Augustus brachten Hans Tromp en Ton Beers een  bezoek aan ons lid Piet Bark,  in Hilversum. Wij, als bestuur, hadden besloten bij het bezoek Piet , voor zijn jarenlange lidmaatschap en warm hart voor Op Maat,  te benoemen tot Lid van Verdienste.
Hij was zeer vereerd dat wij hem een bezoek brachten en dan ook nog een oorkonde. Hij was sprakeloos met wat mooie woorden van de voorzitter over zijn wekelijkse rit naar Zuid-Scharwoude:  90 km heen en 90 terug en dat soms twee keer: bij 30 Slagen/Gouden tientjes/Open Wormer/Langedijker/ Zes-tallen,  noem maar op. Piet was lid van 1970  tot 1989 en van 2003 tot 2019 alles bij elkaar meer als 35 jaar.
Toen wij vertrokken waren we vooral onder de indruk van Piets huis. Het stond vol met marktwaar en er was weinig echte bewegingsruimte, een verdrietige situatie. Piet sprak dat hij graag zou willen verhuizen naar beschermd wonen. Het doet ons deugd dat hij vanaf januari in Carolushof in Hilversum mocht wonen. Jammer dat het maar zo kort mocht duren want hij genoot van de aandacht die hij daar kreeg . . .

Dat hij mag rusten in vrede . . . . .

1 reactie op “In Memoriam Piet Bark”

  1. Fred Cras (Secretaris WWB)

    Namens de leden van Kolfvereniging WWB gecondoleerd met dit verlies. Het geeft ook weer aan hoeveel trouwe kolfleden er voor over hebben om hun sport wekelijks te kunnen beoefenen.
    Rust zacht Piet ….. Jouw aanwezigheid zal gemist worden !!

Reacties zijn uitgeschakeld.